7 voordelen van een leasefiets

Het leasen van een e-bike betekent géén risico of grote investering voor u.

 

7 goede redenen voor leasen van een elektrische fiets bij Justlease

– Geen risico of grote investering, wel het gemak en de zekerheid van een nieuwe fiets
– Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf
– Kortlopend contract: 36 maanden
– Onderhoud, reparaties, banden en all-risk verzekering kunnen in het maandbedrag worden opgenomen
– Diefstal en schadeverzekering
– 24/7 pechhulp onderweg binnen Nederland
– Haal- en brengservice bij onderhoud of reparatie

Private Lease. Zorgeloos fietsen op een nieuwe e-bike voor een vast bedrag per maand!

Vast bedrag per maand

Met Private Lease van Justlease kiest u zelf de elektrische fiets die bij u past. U heeft bij ons een ruime keuze uit merken, modellen en extra’s. U kiest uw fiets eenvoudig via onze website www.fietsenlease.nl. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag wijzigt niet tijdens de looptijd van uw contract. Zelfs niet als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is. Of als u schade heeft aan uw fiets. Het vaste maandelijkse bedrag is inclusief alle kosten voor uw verzekering, pechhulp onderweg, onderhoud (afhankelijk van uw gekozen pakket), banden, reparatie, afschrijving van uw fiets en verkoop na drie jaar. Na 3 jaar ontvangen wij de fiets weer van u terug. Wij verkopen de fiets dan voor u. Of als u de fiets liever zelf wilt kopen, dan kan dit natuurlijk ook.

Geen investering, wel het gemak

Als u een fiets least, rijdt u op een nieuwe fiets, zonder zorgen over de grote investering, onderhoud of schade. Met onze diefstal verzekering bent u goed verzekerd. En heeft u toch een keer pech? Dan bent u snel weer onderweg met onze 24/7 Pechhulp onderweg. Private Lease. Dat is slim geregeld!

Justlease is onderdeel van Terberg

Justlease is een onderdeel van het familiebedrijf Terberg Leasing.  Terberg Leasing is onderdeel van Terberg Group, een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar actief is. Zij bestaan al sinds 1869 en hebben jarenlange ervaring in leasen. Zij wisten wat goed was en wat moest worden veranderd. Samen met Terberg hebben wij Private Lease geïntroduceerd in Nederland. Het optimale product: mobiliteit, gestoeld op zekerheid én vrijheid.

Wij begeleiden u persoonlijk Wij bieden onze diensten online aan. Op onze website www.fietsenlease.nl vindt u alle informatie over het leasen van een elektrische fiets.

Maar heeft u een vraag, advies of begeleiding nodig? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur op 030-850 1500. Of stuur een e-mail naar vragen@justlease.nl. Wij zijn er JustforYou!

Private Lease. Zorgeloos fietsen op een nieuwe e-bike voor een vast bedrag per maand! Alleen maar het gemak en de zekerheid van een nieuwe elektrische fiets. Dat is slim geregeld!

 

Bekijk nu ons aanbod

Waarom is leasen een verstandige keuze?

  • Je hoeft geen grote investering te doen
  • Elke paar jaar een nieuwe fiets
  • Géén restschuld of aanbetaling
  • Géén risico op het gebied van onderhoud

Nog meer redenen nodig?

- 120 medewerkers staan voor je klaar – Al 45 jaar lease ervaring
- Persoonlijk dashboard en mobiele App
- Justlease.nl is onderdeel van Terberg Leasing
- Leasen.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg
- Haal & brengservice bij onderhoud