Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bereken mijn tarief

Deze uitvoering is ook snel leverbaar

Foto geeft niet de juiste kleur weer.

Vanaf prijs p/mnd
Beschikbaar:
Verwachte levertijd:

De Postbike Fold combineert het comfort van een elektrische stadsfiets met de handigheid van een vouwfiets. De Fold is de ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik. Perfect om in de trein, op vakantie of op de boot mee te nemen. De Fold heeft een modern uiterlijk en is voorzien van Shimano versnellingen. De lederen handvaten en zadel zorgen voor een luxe uitstraling én extra comfort.

Rijke uitrusting

De Postbike Fold is voorzien van een LG Lithium-ION accu, dezelfde technologie welke in de modernste elektrische auto’s wordt toegepast. De accu zit geïntegreerd in het frame en is zo onzichtbaar weggewerkt. Dat maakt je e-bike niet alleen super stevig, maar ook nog eens minder gevoelig voor diefstal. De accu is gemakkelijk uitneembaar en bovendien voorzien van een USB-aansluiting, je kunt dus tijdens het fietsen je mobiele telefoon opladen!

Krachtige motor

De krachtige achterwielmotor kent geen grenzen. De motor levert een pittige ondersteuning van 35 Nm en is voorzien van een vrijloop. Hierdoor fiets je ook zonder ondersteuning zeer licht en zonder weerstand.

Op dergelijke vouwfietsen is vaak geen ruimte voor een vast slot. Voor de verzekering is het belangrijk dat een fiets, wanneer je hem niet gebruikt, op slot staat. Je kunt een ART2 goedgekeurd kettingslot bij ons bestellen. Een eigen ART2 goedgekeurd slot kan ook. Hiervoor dien je ons wel te voorzien van het sleutelnummer.

Lees meer Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

Beschikbare pakketten

Bereken mijn tarief

Impression

Licht gewicht

De Postbike Fold weegt slechts 18 kg. Een doorsnee vouwfiets in dit segement weegt meestal meer dan 22 kg.

Achterwiel motor

Extra comfort en stabiliteit door het gebruik van een achterwielmotor. Geen slippend voorwiel meer.

Accu geïntegreerd

De accu is geïntegreerd in het frame.

USB aansluiting

Door een USB aansluiting op het frame is het mogelijk om onderweg je telefoon of navigatie op te laten.

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.