Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze auto
Proefrit Bereken mijn tarief

Deze uitvoering is ook snel leverbaar

Foto geeft niet de juiste kleur weer.

Vanaf prijs p/mnd
Beschikbaar:
Verwachte levertijd:

De Postbike Pro Electric is een robuuste en praktische fiets zowel voor dames als heren. Het is een combinatie van kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. De fiets is ontwikkeld om uw postbezorger, de meest veeleisende transportfietsgebruiker, te ondersteunen. De robuustheid en het comfort maken deze fiets echter ook uitermate geschikt voor de dagelijkse fietser.

Lees meer Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs / km

Kleuren

De Postbike Electric

Oersterk en Betrouwbaar

Beschikbare pakketten

Bereken mijn tarief

Impression

Robuust

Alles aan de Postbike Pro Electric is gebouwd om robuust en duurzaam te zijn. Uiteraard is de fiets standaard uitgerust met een goed slot zodat u uw fiets veilig kunt stallen.

Accu

De accu van de Postbike Pro Electric is heel handig geplaatst onder de voordrager. Daardoor is de accu altijd goed voor uw bereikbaar, ook wanneer u voorop of achterop een kinderzitje plaatst.

Middenmotor

De middenmotor, met 9 ondersteuningsstanden is niet alleen heel sterk. Door het gebruikvan een middenmotor krijgt u ondersteuning waar u dat echt nodig heeft namelijk op de pedalen. De keuze voor een middenmotor heeft als bijkomend voordeel dat u bij glad weer een slippend wiel, als gevolg van de ondersteuning op een wiel, voorkomt. Dat is wel zo veilig.

Makkelijke mobiliteit
Makkelijke mobiliteit
Bereken mijn tarief Bereken mijn tarief

Waarom is Private Lease ook voor jou een verstandige keuze?

De afgebeelde auto´s worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.