Wil je specifieke informatie over dit model? Ontdek deze fiets
Bereken mijn tarief

De Keola Zeeland is een fiets die alles heeft wat je mag verwachten van een e-bike in het hoge segement. Een superstille middenmotor met een NuVinci traploze versnelling. De fiets is uitgerust met walk assist en heeft een onderhoudsvrije dichte kettingkast. De geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor nog meer comfort. De LongLife accu kan maar liefst 2.000 worden opgeladen, van helemaal leeg naar helemaal vol. Dat is drie keer zoveel als de Li-Ion accu's die gewoonlijk worden gebruikt voor elektrische fietsen.

Keola werd geïntorduceerd in 2008 en is daarmee een van de eerste e-bike merken in Nederland. Keola staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het merk wordt geprezen om de kwaliteit van de accu, het product en design. In de afgelopen jaren won Keola bijzonder prijzen in verschillende testcategorieën van consumentenorganisaties, zoals de ANWB. Nu zijn de fietsen van dit merk ook te leasen.

Bereken mijn tarief

Technische specificaties

Framematen
Wielmaat
Aantal versnellingen
Type motor
Vermogen motor
Plaatsing motor
Plaatsing accu
Banden

Kleuren

Beschikbare servicepakketten

Bereken mijn tarief
De afgebeelde fietsen worden getoond als illustratie, en kunnen afwijken van de geconfigureerde / bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.