Justlease klantpanel

 

Samen met u willen we uw Private Lease ervaring zo goed mogelijk maken. Denk mee over wat goed gaat en wat beter kan. Het Justlease.nl Panel streeft er naar om alle fietsers in Nederland te vertegenwoordigen. Het is een initiatief van Justlease. Door uw deelname aan het panel beslist u mee over onze dienstverlening en over uw mobiliteitsmogelijkheden.

 

Wilt u meedoen?

Als lid van het Justlease Panel laat u uw stem horen. Door uw deelname heeft u direct invloed op belangrijke beslissingen die wij nemen. Met uw mening, feedback en suggesties kan Justlease haar producten en services beter op uw wensen afstemmen. Wij vragen wat u vindt van het reizen met de fiets, de informatiemiddelen van Justlease (mobiele app), nieuwe abonnementsoorten en nog veel meer.

U krijgt een aantal keer per jaar een vragenlijst om in te vullen. Als dank hiervoor maakt u kans op mooie prijzen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor ons online klantenpanel.

Om mee te doen, kunt u zich aanmelden via uw Mijn Justlease omgeving. Selecteer in uw omgeving Mijn Account en vervolgens via … Mijn instellingen.

Naar Mijn Justlease

Waarom meedoen?

  • Beslis mee over onze service en producten
  • Deel uw verhaal
  • Help elkaar
  • Verdien leuke en handige cadeau’s