Hoe werkt het Privé leasen bij Private Lease?

Private lease is een gemakkelijke vorm van leasen voor de particuliere rijder.

Je kiest uit alle modellen de fiets die het best bij jou past.

Binnen het complete leasepakket regelen wij alles en jij kunt

voor een vast maandelijks tarief zonder zorgen fietsen!

1 Kies een passend model

 

Maak een keuze uit ons assortiment. We bieden verschillende modellen van diverse merken. Elk model heeft zijn eigen karakter. De overeenkomst is dat je bij elke fiets het meeste fiets krijgt voor de laagste prijs.

 

2 Stel jouw fiets samen

 

Je kunt bij Private Lease zelf een fiets samenstellen. Onze samengestelde accupakketten bestaan uit Standaard, Comfort en Luxe.

 

 

3 Stel het leasecontract samen

 

 

 

Bij ons is het standaard lease pakket al compleet. Naast 24/7 pechhulp en Allrisk verzekering is ook de thuisaflevering onderdeel van ons standaardpakket.

 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om verschillende extra service pakketten af te sluiten.

4 Download het voorstel

 

Vul je gegevens in en ontvang direct ons voorstel! Om jou een voorstel te kunnen doen, moet je enkele gegevens opzoeken en invullen. Dit is ook nodig voor het vaststellen van de borg. Uiteraard krijg je de borg na de leaseperiode weer terug, als de fiets in goede staat is ingeleverd.

 

 

5 Maak de bestelling compleet

 

 

 

Je leasevoorstel wordt direct via e-mail toegestuurd. Hierin staat een link waarmee je kunt inloggen in je eigen omgeving om je bestelling compleet te maken. Heb je alle acties uitgevoerd? Dan wordt jouw fiets direct besteld of afgeleverd! De levertijd verschilt per fiets en kun je vinden in je eigen ‘Dashboard’.